Automatische kattenspeeltjes en accessoires
Kattenspeeltjes

Automatische kattenspeeltjes en accessoires

Er zijn van die speeltjes waarvan je denkt: had ik hier maar eerder aan gedacht. Het aanschaffen van automatische kattenspeeltjes en -accessoires kan ervoor zorgen dat je kat zich ook alleen kan vermaken, zelfs wanneer je buitenshuis bent.

Een automatische kattenbak en voerautomaat

Het tergende klusje van de kattenbak verschonen wordt vergemakkelijkt door een automatische kattenbak. Investeer in een zelfreinigende kattenbak die op de ingestelde tijden ronddraait waardoor ontlasting in de bak eronder valt. Het enige wat jij hoeft te doen is de vuilnisbak te legen en het kattengrind aan te vullen wat vervolgens weer automatisch in de bak komt.

Als een volledig automatische kattenbak niet binnen het budget ligt is een bak die je handmatig kunt ronddraaien een goede oplossing. De grootste klonten vallen na het draaien in de opvangbak. Je hoeft niet meer te scheppen maar wel regelmatig de bak schoonmaken met bijvoorbeeld een tuinslang.

Wil je ook als je van huis bent controle houden op hoeveel je kat te eten krijgt? Een automatisch voerautomaat neemt hierbij heel wat zorgen weg. Je hebt zelfs exemplaren met camera waardoor je je kat ook onderweg of vanuit werk kunt zien.

Automatische kattenspeeltjes: laserpennen en zelf-rollende ballen

Als je kat veel energie heeft is een laserpen natuurlijk een must-have in de collectie kattenspeeltjes. Ze kunnen zich uren vermaken met het achterna rennen van de laser. Er bestaan ook automatische ballen die de hele kamer doorrollen zodat je kat ook achter de bal aan kan rennen wanneer je van huis bent.

Andere technische hoogstandjes

Tegenwoordig zijn er allerlei innovatieve manieren om met je kat te kunnen spelen, zelfs van een afstand! Zo zijn er bijvoorbeeld interactieve camera’s met op afstand bestuurbaar speelgoed, je kunt dan zelfs op werk spelen met je huisdier.

Stimuleer het het jachtinstinct van je kat met een automatisch speelfiguur als kaas waar muisjes uit schieten, hiermee kunnen ze hun natuurlijke instinct volgen door te jagen op muizen binnenshuis als dat buiten niet kan.

Allerlei innovatieve soorten speelgoed en accessoires die het leven van de kat én van het baasje gemakkelijker en comfortabeler maken.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *